Bine ați venit pe site-ul nostru

  • Bucuresti Bucuresti, 032451

  • Disponibil 24/7 Bucuresti, 032451

  • Contact: marius.morar02@gmail.com

Ecommerce

Ecommerce

În comerțul electronic, totul începe cu un magazin construit corespunzător. Noi putem ajuta.

Vindem mai mult și mai rapid cu o soluție de comert electronic ușor de administrat, SEO Friendly & Social Media!

Photo

Platforma de comerț electronic pentru performanță

Sunteți la începutul comerțului electronic sau doriți să treceți la o platformă de cumpărături online mai bună? Avem o soluție optimizată de magazin online pentru orice afacere, cu multiple funcționalități și ușor de personalizat pentru a obține o identitate grafică profesională.

MAGAZIN SEO OPTIMIZAT

Deoarece o campanie SEO este esențială în viața unui magazin online, oferim soluții 100% optimizate pentru motoarele de căutare.

Conturile sociale vor fi integrate cu magazinul dvs. online. Conectați-vă cu conturile Facebook sau Twitter, permiteți accesul automat la paginile dvs. și multe alte opțiuni utile.

Buletin informativ direct de pe serverul dvs. fără costuri suplimentare. Alegeți să creați un buletin informativ și să îl trimiteți unei liste de clienți prin opțiunea pe care o oferim.

Pasiunea este cea care face adesea diferența în acest tip de proiect. Prima linie de cod, primul punct de design, prima literă de pe site - toate acestea se transformă într-un vehicul de vânzări numai dacă beneficiază de pasiunea unei echipe care munceste cu profesionalism. Suntem mândri de această echipă.